
Chewy peanøttsmørbrownies
Lær å lage chewy peanøttsmørbrownies med denne enkle oppskriften. Perfekt for sjokoladeelskere som vil ha en myk og klissete kake. En søt nytelse!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp peanøttsmør
- 1/3 kopp margarin, myknet
- 2/3 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 2 egg
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp hvetemel
- 1 teskje bakepulver
- 1/4 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x23 cm (9x9 tommers) bakeform.
- 2I en middels stor bolle, pisk sammen peanøttsmør og margarin. Bland gradvis inn brunt sukker, hvitt sukker, egg og vanilje; rør til det er luftig. Bland mel, bakepulver og salt; rør det inn i peanøttsmørblandingen til det er godt blandet.
- 3Stek i forvarmet ovn i 30 til 35 minutter, eller til toppen spretter tilbake når den berøres. Avkjøl, og del i 16 firkanter.