
Langtidskokt lasagne
Oppdag hvordan du lager en smakfull slow cooker lasagne på enkel måte. Perfekt for travle dager, med rikelig smak og kremet ost. Enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 løk, hakket
- 2 teskjeer finhakket hvitløk
- 1 (29 unse) boks tomatsaus
- 1 (6 unse) boks tomatpuré
- 1 ½ teskjeer salt
- 1 teskje tørket oregano
- 1 (12 unse) pakke lasagneplater
- 12 unse cottage cheese
- ½ kopp revet Parmesanost
- 16 unse revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne over middels varme brunes kjøttdeigen, løk og hvitløk til den er brun. Tilsett tomatsaus, tomatpuré, salt og oregano, og rør godt sammen. La det koke til det er gjennomvarmt.
- 2I en stor bolle blander du cottage cheese, revet parmesanost og revet mozzarellaost.
- 3Skje et lag av kjøttblandingen i bunnen av slow cookeren. Legg en dobbel lag med ukokte lasagnenudler. Kutt nudlene for å få dem til å passe i slow cookeren. Topp nudlene med en del av osteblandingen. Gjenta lagene med saus, nudler og ost til alle ingrediensene er brukt opp.
- 4Dekk til, og la det koke på LOW i 4 til 6 timer.