
Black Bottom Cupcakes I
Lær hvordan du lager deilige Black Bottom Cupcakes med myk sjokoladefyll og myk muffinstopp. Perfekt til dessert eller selskap. Enkel oppskrift for bakelystne!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
- 1. 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 2. 1 egg
- 3. 1/3 kopp hvitt sukker
- 4. 1/8 teskje salt
- 5. 1 kopp mini-sjokoladeknapper av melkesjokolade
- 6. 1 1/2 kopper hvetemel
- 7. 1 kopp hvitt sukker
- 8. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- 9. 1 teskje natron
- 10. 1/2 teskje salt
- 11. 1 kopp vann
- 12. 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 13. 1 spiseskje eplesidereddik
- 14. 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Kled muffinsformene med papirformer eller spray dem lett med non-stick bakepulverspray.
- 22. I en middels stor bolle, pisk kremost, egg, 1/3 kopp sukker og 1/8 teskje salt til det blir lyst og luftig. Rør inn sjokoladebitene og sett til side.
- 33. I en stor bolle, bland sammen mel, 1 kopp sukker, kakao, natron og 1/2 teskje salt. Lag en fordypning i midten og tilsett vann, olje, eddik og vanilje. Rør sammen til det er godt blandet. Fyll muffinsformene ca. 1/3 fulle med røren, og topp med en liten klatt av kremostblandingen.
- 44. Stek i forvarmet ovn i 25 til 30 minutter.