Black Bottom Cupcakes I

Black Bottom Cupcakes I

Lær hvordan du lager deilige Black Bottom Cupcakes med myk sjokoladefyll og myk muffinstopp. Perfekt til dessert eller selskap. Enkel oppskrift for bakelystne!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
  • 2. 1 egg
  • 3. 1/3 kopp hvitt sukker
  • 4. 1/8 teskje salt
  • 5. 1 kopp mini-sjokoladeknapper av melkesjokolade
  • 6. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 7. 1 kopp hvitt sukker
  • 8. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 9. 1 teskje natron
  • 10. 1/2 teskje salt
  • 11. 1 kopp vann
  • 12. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 13. 1 spiseskje eplesidereddik
  • 14. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Kled muffinsformene med papirformer eller spray dem lett med non-stick bakepulverspray.
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk kremost, egg, 1/3 kopp sukker og 1/8 teskje salt til det blir lyst og luftig. Rør inn sjokoladebitene og sett til side.
  3. 33. I en stor bolle, bland sammen mel, 1 kopp sukker, kakao, natron og 1/2 teskje salt. Lag en fordypning i midten og tilsett vann, olje, eddik og vanilje. Rør sammen til det er godt blandet. Fyll muffinsformene ca. 1/3 fulle med røren, og topp med en liten klatt av kremostblandingen.
  4. 44. Stek i forvarmet ovn i 25 til 30 minutter.