Hello Fresh Mobile Banner
Portobelloburger med sopp og løk som topping

Portobelloburger med sopp og løk som topping

Lær hvordan du lager en smakfull portobello sopp og løk burger topping. Perfekt for en saftig og smakfull burgeropplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 unser portobelloburgere
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1 teskje olivenolje
  • 1/4 kopp vann
  • 1/4 kopp biffsaus eller vegansk biffsaus
  • 1 pakke Grillers Prime® Veggie Burgers, Grillers® Vegan Veggie Burgers eller Grillers® Original
  • 4 hamburgerbrød

Fremgangsmåte

  1. 1Surr steinsopp og løk i olivenolje i en stor kjele i 3 til 4 minutter. Tilsett vann og dekk til med lokk. La det småkoke i ytterligere 3 til 4 minutter. Fjern lokket og tilsett kjøttsaus.
  2. 2Forbered grønnsaksburgere i henhold til pakkens anvisninger.
  3. 3Server burgeren i brød med varm topping.
  4. 4PÅ GRILLEN:
  5. 5Forvarm grillen.
  6. 6Bruk et steketermometer for å sikre at burgerne når en minimums innvendig temperatur på 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).
  7. 7Merk: Oppskriften er vegansk bare hvis vegansk kjøttsaus og Morningstar Farms® Grillers® Vegan Veggie Burgers brukes.
  8. 8®, ™, ©, 2010 Kellogg NA Co. Oppskrifter fra Morningstar Farms er Kellogg Companys eiendom.
  9. 9Denne oppskriften er testet og godkjent av Kellogg og Morningstar Farms®.