
Portobelloburger med sopp og løk som topping
Lær hvordan du lager en smakfull portobello sopp og løk burger topping. Perfekt for en saftig og smakfull burgeropplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 unser portobelloburgere
- 1/2 kopp hakket løk
- 1 teskje olivenolje
- 1/4 kopp vann
- 1/4 kopp biffsaus eller vegansk biffsaus
- 1 pakke Grillers Prime® Veggie Burgers, Grillers® Vegan Veggie Burgers eller Grillers® Original
- 4 hamburgerbrød
Fremgangsmåte
- 1Surr steinsopp og løk i olivenolje i en stor kjele i 3 til 4 minutter. Tilsett vann og dekk til med lokk. La det småkoke i ytterligere 3 til 4 minutter. Fjern lokket og tilsett kjøttsaus.
- 2Forbered grønnsaksburgere i henhold til pakkens anvisninger.
- 3Server burgeren i brød med varm topping.
- 4PÅ GRILLEN:
- 5Forvarm grillen.
- 6Bruk et steketermometer for å sikre at burgerne når en minimums innvendig temperatur på 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).
- 7Merk: Oppskriften er vegansk bare hvis vegansk kjøttsaus og Morningstar Farms® Grillers® Vegan Veggie Burgers brukes.
- 8®, ™, ©, 2010 Kellogg NA Co. Oppskrifter fra Morningstar Farms er Kellogg Companys eiendom.
- 9Denne oppskriften er testet og godkjent av Kellogg og Morningstar Farms®.