Peach Cobbler Cupcakes

Peach Cobbler Cupcakes

oppskriften på peach cobbler cupcakes er enkel å lage og perfekt for en søt sommerdessert. lær hvordan du baker disse smakfulle cupcakes med ferske ferskener og kanel.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • Smør spray med mel til å smøre formen
  • 1/2 kopp pekannøtter, delt i to
  • 1 1/4 kopper hvetemel
  • 3/4 teskje bakepulver
  • 3/4 teskje natron
  • 1/2 teskje fint salt
  • 2/3 kopp sukker
  • 1 stang (8 ss) usaltet smør, romtemperert
  • 2 store egg, romtempererte
  • 1/2 teskje sitronzest pluss 1 ss sitronsaft (fra omtrent 1/2 sitron)
  • 1/3 kopp rømme
  • 24 frosne ferskenskiver, tint og tørket
  • 1/4 kopp ferskenmarmelade
  • Pecan Crumble:
  • 1/3 kopp hvetemel
  • 1/3 kopp pekannøtter, hakket
  • 1/4 kopp lyst brunt sukker
  • 4 ss usaltet smør, smeltet
  • En klype fint salt
  • Pisket krem:
  • 1 kopp kremfløte
  • 1/4 kopp rømme
  • 1 ss melis

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For muffinsene: Plasser en ovnrack midt i ovnen og forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
  3. 3Kle en 12-koppers muffinsform med muffinsformer og spray lett med bakefett på toppen av formen.
  4. 4Fordel pecanene på et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er godt ristet, ca. 8 til 10 minutter. La dem avkjøle, og kjør dem deretter i en food processor til de er finhakket.
  5. 5Tilsett mel, bakepulver, natron og salt, og kjør kort sammen. Sett til side.
  6. 6Bland sukker og smør i en bolle med en kjøkkenmaskin utstyrt med paddle-vedlegg (eller i en stor bolle hvis du bruker håndmikser).
  7. 7Pisk på middels høy hastighet til det er lyst og luftig, ca. 5 minutter.
  8. 8Tilsett eggene ett om gangen, og pisk godt etter hver gang. Skrap ned sidene av bollen etter behov.
  9. 9Rør inn sitronzesten.
  10. 10Skru ned hastigheten til lav og tilsett melblandingen og rømme i vekselsvis omganger, begynn og avslutt med melet.
  11. 11Fordel røren jevnt i muffinsformene, ca. to tredjedeler fulle i hver kopp.
  12. 12Legg to ferskenskiver på hver muffins.
  13. 13Stek til kantene er gylne og en kakepinne kommer ut ren, ca. 22 til 24 minutter.
  14. 14La muffinsene avkjøle i formen på en rist i 10 minutter, før du tar dem ut.
  15. 15Avkjøl helt på risten.
  16. 16Bland ferskenmarmelade og sitronsaft i en liten mikrobølgesikker bolle og varm opp i noen sekunder for å varme gjennom.
  17. 17Pensle generøst på toppen av hver muffins med marmeladen.
  18. 18For pecan-krummen: Bland mel, pecan, brunt sukker, smør og salt i en bolle.
  19. 19Fordel blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek til den er gyllen, ca. 15 minutter, og snu på brettet underveis.
  20. 20La den avkjøle helt, og smuldre den deretter opp.
  21. 21For kremtoppen: Bland kremfløte, rømme og melis i en bolle med en visp-vedlegg.
  22. 22Pisk på middels høy hastighet til det dannes stive topper, ca. 4 minutter.
  23. 23Topp hver muffins med krem og dryss over pecan-krumme.
  24. 24Server umiddelbart.