Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt chili II

Langtidskokt chili II

Lag deilig slow cooker chili med denne enkle oppskriften. Perfekt for kalde dager. Rask og smakfull rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp hakket løk
  • 3/4 kopp hakket selleri
  • 3/4 kopp hakket grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 bokser (ca. 300 g) tomatpuré à 10,75 oz
  • 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner med væske à 15 oz
  • 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner, avrent
  • 1 boks (ca. 425 g) cannellini-bønner med væske à 15 oz
  • 1/2 ss chilipulver
  • 1/2 ts tørket persille
  • 1 ts salt
  • 3/4 ts tørket basilikum
  • 3/4 ts tørket oregano
  • 1/4 ts malt svart pepper
  • 1/8 ts hot sauce

Fremgangsmåte

  1. 1Legg storfe i en stekepanne over middels varme, og kok til det er jevnt brunt. Sil av fettet.
  2. 2Legg storfe i en slow cooker, og bland inn løk, selleri, grønn paprika, hvitløk, tomatpuré, kidneybønner og cannellini-bønner. Krydre med chilipulver, persille, salt, basilikum, oregano, svart pepper og hot saus.
  3. 3Dekk til, og kok i 8 timer på lav varme.