Langtidskokt chili II

Langtidskokt chili II

Lag deilig slow cooker chili med denne enkle oppskriften. Perfekt for kalde dager. Rask og smakfull rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp hakket løk
  • 3/4 kopp hakket selleri
  • 3/4 kopp hakket grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 bokser (ca. 300 g) tomatpuré à 10,75 oz
  • 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner med væske à 15 oz
  • 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner, avrent
  • 1 boks (ca. 425 g) cannellini-bønner med væske à 15 oz
  • 1/2 ss chilipulver
  • 1/2 ts tørket persille
  • 1 ts salt
  • 3/4 ts tørket basilikum
  • 3/4 ts tørket oregano
  • 1/4 ts malt svart pepper
  • 1/8 ts hot sauce

Fremgangsmåte

  1. 1Legg storfe i en stekepanne over middels varme, og kok til det er jevnt brunt. Sil av fettet.
  2. 2Legg storfe i en slow cooker, og bland inn løk, selleri, grønn paprika, hvitløk, tomatpuré, kidneybønner og cannellini-bønner. Krydre med chilipulver, persille, salt, basilikum, oregano, svart pepper og hot saus.
  3. 3Dekk til, og kok i 8 timer på lav varme.