
Langtidskokt chili II
Lag deilig slow cooker chili med denne enkle oppskriften. Perfekt for kalde dager. Rask og smakfull rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 3/4 kopp hakket løk
- 3. 3/4 kopp hakket selleri
- 4. 3/4 kopp hakket grønn paprika
- 5. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 2 bokser (ca. 300 g) tomatpuré à 10,75 oz
- 7. 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner med væske à 15 oz
- 8. 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner, avrent
- 9. 1 boks (ca. 425 g) cannellini-bønner med væske à 15 oz
- 10. 1/2 ss chilipulver
- 11. 1/2 ts tørket persille
- 12. 1 ts salt
- 13. 3/4 ts tørket basilikum
- 14. 3/4 ts tørket oregano
- 15. 1/4 ts malt svart pepper
- 16. 1/8 ts hot sauce
Fremgangsmåte
- 11. Legg storfe i en stekepanne over middels varme, og kok til det er jevnt brunt. Sil av fettet.
- 22. Legg storfe i en slow cooker, og bland inn løk, selleri, grønn paprika, hvitløk, tomatpuré, kidneybønner og cannellini-bønner. Krydre med chilipulver, persille, salt, basilikum, oregano, svart pepper og hot saus.
- 33. Dekk til, og kok i 8 timer på lav varme.