Langtidskokte baby back ribs

Langtidskokte baby back ribs

Oppdag hvordan du lager mørt og saftig baby back ribs i slow cooker med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull og enkel hovedrett hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund baby back ribs, trimmet
  • salt og nykvernet svart pepper, etter smak
  • 1/2 kopp vann
  • 1/2 løk, skivet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 (18 unse) flaske barbequesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre ribbe med salt og pepper.
  2. 2Hell vann i en slow cooker. Legg ribbe lagvis i slow cookeren. Topp ribben med løk og hvitløk.
  3. 3Kok på høy varme i 4 timer (eller på lav varme i 8 timer).
  4. 4Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  5. 5Overfør ribben til et stekebrett. Kast løk og hvitløk. Smør ribben med barbequesaus.
  6. 6Stek i den forvarmede ovnen til sausen karamelliserer og fester seg til kjøttet, ca. 10 til 15 minutter.