Kathys deilige hel- og langsomkokt kylling

Kathys deilige hel- og langsomkokt kylling

En enkel oppskrift på saftig, helkorns kylling tilberedt i slow cooker. Perfekt for en smakfull og sunn middagsopplevelse for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (3 pounds) hel kylling, skinn fjernet
  • 2. 1/2 kopp kyllingbuljong
  • 3. 1/3 kopp soyasaus
  • 4. 1/3 kopp olivenolje
  • 5. 1/4 kopp honning
  • 6. 1 teskje Worcestershire-saus
  • 7. 2 teskjeer balsamicoeddik
  • 8. 2 teskjeer sitronsaft
  • 9. 1 teskje sesamolje
  • 10. 2 spiseskjeer finhakket hvitløk

Fremgangsmåte

  1. 11. Fjern skinnet fra kyllingen, og tøm innvollene ut av den indre hulrommet. Tørk kyllingen godt med et kjøkkenpapir, og legg den i slow cookeren.
  2. 22. I en bolle, rør sammen kyllingkraft, soyasaus, olivenolje, honning, Worcestershire-saus, balsamicoeddik, sitronsaft, sesamolje og finhakket hvitløk. Hell blandingen over kyllingen, og dekk til.
  3. 33. Kok kyllingen på lav varme i 8 timer, eller 4 timer på høy varme.