
Kathys deilige hel- og langsomkokt kylling
En enkel oppskrift på saftig, helkorns kylling tilberedt i slow cooker. Perfekt for en smakfull og sunn middagsopplevelse for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (3 pounds) hel kylling, skinn fjernet
- 1/2 kopp kyllingbuljong
- 1/3 kopp soyasaus
- 1/3 kopp olivenolje
- 1/4 kopp honning
- 1 teskje Worcestershire-saus
- 2 teskjeer balsamicoeddik
- 2 teskjeer sitronsaft
- 1 teskje sesamolje
- 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
Fremgangsmåte
- 1Fjern skinnet fra kyllingen, og tøm innvollene ut av den indre hulrommet. Tørk kyllingen godt med et kjøkkenpapir, og legg den i slow cookeren.
- 2I en bolle, rør sammen kyllingkraft, soyasaus, olivenolje, honning, Worcestershire-saus, balsamicoeddik, sitronsaft, sesamolje og finhakket hvitløk. Hell blandingen over kyllingen, og dekk til.
- 3Kok kyllingen på lav varme i 8 timer, eller 4 timer på høy varme.