
Hamburger-sliders
Lær hvordan du lager deilige hamburger sliders hjemme. Perfekt for fest, snack eller middag. Rask og enkel oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe (80 prosent magert)
- 1 teskje kosher-salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 16 små skiver Colby Jack-ost (ca. 2 tommer kvadrat)
- 8 pretzel-boller, delt
- Til servering: tomatskiver, salatblader, rødløk i skiver og dillpickleskiver
Fremgangsmåte
- 1Forbered en grill eller en takke for middels høy varme.
- 2Tilsett storfekjøttet, salt og pepper i en middels stor bolle, og bland godt. Del storfekjøttet i 8 like store porsjoner, og form hver porsjon til en burger som er litt større i diameter enn brødene.
- 3Stek burgerne i ca. 3 minutter (hvis du bruker en takke, gjør dette i porsjoner for å unngå overfylling). Snu dem med en stekespade, legg to skiver ost på hver, og stek til osten smelter og burgerne er kokt til medium, ytterligere 3 til 5 minutter.
- 4Overfør burgerne til brødene og server umiddelbart med tomatskiver, salat, rødløk og sylteagurk.