MVP Chili
oppskrift på mvp chili - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager mvp chili steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 (19 unseks) pakker Johnsonville® Hot eller Mild Italiensk pølse, uten skinn
- 1 stor løk, hakket
- 3 hvitløksfedd, finhakket
- 1 spiseskje chilipulver, eller mer etter smak
- 1/4 teskje spisskummen
- 340 gram øl eller storfekraft
- 1 boks (ca. 800 gram) knuste tomater
- 2 spiseskjeer tomatpuré
- 1 boks (ca. 450 gram) røde kidneybønner, drenert og skylt
- 1 boks (ca. 430 gram) svarte bønner, drenert og skylt
- 1 1/2 kopper fersk eller frossen hel mais
- Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en suppekjele eller nederlandsk ovn, kok pølsen over middels varme til den ikke lenger er rosa og lett brunet. Tilsett løk og hvitløk; fortsett å koke og rør til det er mørt.
- 2Rør inn ølen og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett tomater og tomatpuré, kok uten lokk i 8 til 10 minutter. Rør inn de resterende ingrediensene og varm opp. Salt og pepper etter smak. Server.




