MVP Chili

MVP Chili

oppskrift på mvp chili - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager mvp chili steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 (19 unseks) pakker Johnsonville® Hot eller Mild Italiensk pølse, uten skinn
  • 1 stor løk, hakket
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 spiseskje chilipulver, eller mer etter smak
  • 1/4 teskje spisskummen
  • 340 gram øl eller storfekraft
  • 1 boks (ca. 800 gram) knuste tomater
  • 2 spiseskjeer tomatpuré
  • 1 boks (ca. 450 gram) røde kidneybønner, drenert og skylt
  • 1 boks (ca. 430 gram) svarte bønner, drenert og skylt
  • 1 1/2 kopper fersk eller frossen hel mais
  • Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en suppekjele eller nederlandsk ovn, kok pølsen over middels varme til den ikke lenger er rosa og lett brunet. Tilsett løk og hvitløk; fortsett å koke og rør til det er mørt.
  2. 2Rør inn ølen og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett tomater og tomatpuré, kok uten lokk i 8 til 10 minutter. Rør inn de resterende ingrediensene og varm opp. Salt og pepper etter smak. Server.