
Tunaboller
Lær hvordan du lager deilige tuna buns med denne enkle oppskriften. Perfekt til lunsj eller som snacks. Rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 egg
- 1/4 pund bearbeidet ostefor, i terninger
- 2 spiseskjeer søt sylteagurk relish
- 1 (5 unser) boks tunfisk, drenert
- 2 spiseskjeer finhakket løk
- 1/2 kopp kremet salatdressing, f.eks. Miracle Whip™
- 3 spiseskjeer hakkede fylte grønne oliven
- 4 hamburgerbrød
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp vannet og fjern umiddelbart fra varmen. Dekk til og la eggene stå i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl, skrell og hakk dem. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2I en blandebolle, kombiner egg, processed cheese food, søt sylteagurk, og tunfisk. Rør inn løk, kremet salatdressing og grønne oliven. Bland godt.
- 3Fordel blandingen på hamburgerbrødene, og pakk dem deretter inn i aluminiumsfolie.
- 4Stek i forvarmet ovn i 15 minutter eller til osten er godt smeltet.




