Tunaboller

Tunaboller

Lær hvordan du lager deilige tuna buns med denne enkle oppskriften. Perfekt til lunsj eller som snacks. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 egg
  • 1/4 pund bearbeidet ostefor, i terninger
  • 2 spiseskjeer søt sylteagurk relish
  • 1 (5 unser) boks tunfisk, drenert
  • 2 spiseskjeer finhakket løk
  • 1/2 kopp kremet salatdressing, f.eks. Miracle Whip™
  • 3 spiseskjeer hakkede fylte grønne oliven
  • 4 hamburgerbrød

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp vannet og fjern umiddelbart fra varmen. Dekk til og la eggene stå i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl, skrell og hakk dem. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2I en blandebolle, kombiner egg, processed cheese food, søt sylteagurk, og tunfisk. Rør inn løk, kremet salatdressing og grønne oliven. Bland godt.
  3. 3Fordel blandingen på hamburgerbrødene, og pakk dem deretter inn i aluminiumsfolie.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 15 minutter eller til osten er godt smeltet.