Knepete biffstrimler med ris
Lær hvordan du lager smakfulle kicky steak strips med ris på en enkel måte. Perfekt for en rask og deilig middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp Worcestershire-saus
- 2 spiseskjeer gul sennep
- 450 gram toppbiff, skåret i tynne strimler
- 1 kopp ukokt langkornet hvit ris
- 2 kopper vann
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/2 kopp hakket søt løk
- 2 fedd hvitløk, skrelt og hakket
- 1 teskje pepper
Fremgangsmåte
- 1Bland Worcestershire-saus og sennep i en middels stor beholder. Legg kjøttstrimler i blandingen. Dekk til, og la det marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- 2Ha ris og vann i en middels stor kjele, og kok opp. Skru ned varmen, dekk til, og kok i 20 minutter.
- 3Varm opp olivenolje i en middels stor kjele over middels varme. Rør inn løk og hvitløk, og la det koke til det er mørt. Krydre med pepper. Legg kjøttet i kjelen og stek i 5 til 7 minutter på hver side, til ønsket stekegrad. Kast resten av marinaden. Server over den kokte risen.





