Langtidskokt svinekjøtt med tranebær

Langtidskokt svinekjøtt med tranebær

Prøv denne enkle oppskriften med slow cooker – saftig kranebærgris som er perfekt til hverdags og fest. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 (16 unser) boks tranebærsaus
  • 2. 1/3 kopp fransk salatdressing
  • 3. 1 løk, skivet
  • 4. 1 (3 pund) benfri svinefiletsteik

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, rør sammen tranebærsausen, salatdressingen og løken. Legg svinekjøttet i en slow cooker, og dekk med sausblandingen.
  2. 2Dekk til, og kok på høy varme i 4 timer, eller på lav varme i 8 timer. Svinekjøttet er ferdig når den indre temperaturen har nådd 63 grader Celsius.