
Corn Dogs
Oppdag hvordan du lager deilige corn dogs hjemme! Enkel oppskrift, perfekt for helgen eller som snacks. Prøv den i dag og imponér gjestene!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp gult maismel
- 1 kopp hvetemel
- 1/4 teskje salt
- 1/8 teskje svart pepper
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 4 teskjeer bakepulver
- 1 egg
- 1 kopp melk
- 1 kvart liter vegetabilsk olje til steking
- 2 (16 ounces) pakker storfe frankfurtere
- 16 trepinner
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen maismel, mel, salt, pepper, sukker og bakepulver i en middels stor bolle. Rør inn egg og melk.
- 2Forvarm olje i en dyp kjele over middels varme. Sett inn trepinner i frankfurtere. Rull frankfurterne i røren til de er godt dekket.
- 3Stek 2 eller 3 pølser om gangen til de er lett brune, ca. 3 minutter. La dem renne av på kjøkkenpapir.





