Corn Dogs

Corn Dogs

Oppdag hvordan du lager deilige corn dogs hjemme! Enkel oppskrift, perfekt for helgen eller som snacks. Prøv den i dag og imponér gjestene!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp gult maismel
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/4 teskje salt
  • 1/8 teskje svart pepper
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 4 teskjeer bakepulver
  • 1 egg
  • 1 kopp melk
  • 1 kvart liter vegetabilsk olje til steking
  • 2 (16 ounces) pakker storfe frankfurtere
  • 16 trepinner

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen maismel, mel, salt, pepper, sukker og bakepulver i en middels stor bolle. Rør inn egg og melk.
  2. 2Forvarm olje i en dyp kjele over middels varme. Sett inn trepinner i frankfurtere. Rull frankfurterne i røren til de er godt dekket.
  3. 3Stek 2 eller 3 pølser om gangen til de er lett brune, ca. 3 minutter. La dem renne av på kjøkkenpapir.