Enkel kylling Tetrazzini

Enkel kylling Tetrazzini

Lær å lage en enkel og deilig kylling Tetrazzini. Perfekt for en rask middag med kremet saus og pasta. En favoritt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kokt og avrent spaghetti
  • 2. 5 kyllingbryst, kokt og skåret i terninger
  • 3. 2 bokser (10,75 unser) kondensert kremet kyllingsuppe
  • 4. 2 1/4 kopper vann
  • 5. 1/4 kopp smør
  • 6. 2 kyllingbuljongterninger
  • 7. 1/4 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kokt spaghetti i en 23x33 cm stor ildfast form. Plasser kyllingen oppå pastaen.
  2. 22. Varm opp suppen, vannet, smøret og buljongen i en middels stor kjele. Kok opp, og hell deretter over pastaen og kyllingen. Strø revet ost (etter smak) på toppen og press litt ned.
  3. 33. Stek ved 175 grader Celsius i 25 minutter.