
Enkel kylling Tetrazzini
Lær å lage en enkel og deilig kylling Tetrazzini. Perfekt for en rask middag med kremet saus og pasta. En favoritt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kokt og avrent spaghetti
- 5 kyllingbryst, kokt og skåret i terninger
- 2 bokser (10,75 unser) kondensert kremet kyllingsuppe
- 2 1/4 kopper vann
- 1/4 kopp smør
- 2 kyllingbuljongterninger
- 1/4 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Legg kokt spaghetti i en 23x33 cm stor ildfast form. Plasser kyllingen oppå pastaen.
- 2Varm opp suppen, vannet, smøret og buljongen i en middels stor kjele. Kok opp, og hell deretter over pastaen og kyllingen. Strø revet ost (etter smak) på toppen og press litt ned.
- 3Stek ved 175 grader Celsius i 25 minutter.




