Kyllingsatay

Kyllingsatay

Oppdag en enkel oppskrift på Chicken Satay, perfekt for forretter eller middager. Rask å lage og full av smak. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer kremet peanøttsmør
  • 2. 1/2 kopp soyasaus
  • 3. 1/2 kopp sitronsaft eller limesaft
  • 4. 1 spiseskje brunt sukker
  • 5. 2 spiseskjeer karri pulver
  • 6. 2 hvitløksfedd, hakket
  • 7. 1 teskje sterk chilisaus
  • 8. 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar, skåret i terninger

Fremgangsmåte

  1. 11. I en blandingsbolle, bland peanøttsmør, soyasaus, limesaft, brunt sukker, karri, hvitløk og hot pepper-saus. Legg kyllingbrystene i marinaden og sett i kjøleskapet. La kyllingen marinere i minst 2 timer, helst over natten.
  2. 22. Forvarm en grill til høy varme.
  3. 33. Tre kyllingen på spyd, og grill i 5 minutter på hver side.