
Tyske potetpannekaker
Lær å lage deilige norske potetpannekaker med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull frokost eller middag. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 2 egg
- 2 spiseskjeer allsidig mel
- 1/4 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
- 6 mellomstore poteter, skrelt og revet
- 1/2 kopp finhakket løk
- 1/4 kopp vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, pisk sammen egg, mel, bakepulver, salt og pepper. Bland inn poteter og løk.
- 2Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. I porsjoner, legg heaping spiseskjeer med potetblandingen i pannen. Trykk dem flate. Stek i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprø. La renne av på kjøkkenpapir.