Tyske potetpannekaker

Tyske potetpannekaker

Lær å lage deilige norske potetpannekaker med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull frokost eller middag. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 2 egg
  • 2. 2 spiseskjeer allsidig mel
  • 3. 1/4 teskje bakepulver
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1/4 teskje pepper
  • 6. 6 mellomstore poteter, skrelt og revet
  • 7. 1/2 kopp finhakket løk
  • 8. 1/4 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, pisk sammen egg, mel, bakepulver, salt og pepper. Bland inn poteter og løk.
  2. 22. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. I porsjoner, legg heaping spiseskjeer med potetblandingen i pannen. Trykk dem flate. Stek i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprø. La renne av på kjøkkenpapir.