
Sunnys Pantry Barer
oppskrift på sunny's pantry bars, perfekte energibarer for en rask og sunn snack. enkel å lage hjemme, ideell for helårssnacking.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp saltede peanøtter, forsiktig hakket
- 2. 2 spiseskjeer mel
- 3. 2 spiseskjeer lyst brunt sukker
- 4. 3 spiseskjeer kaldt smør, i terninger
- 5. Kosher-salt
- 6. 1 stang smør, pluss 1 spiseskje smør, romtemperert
- 7. 3/4 kopp kremet peanøttsmør
- 8. 3/4 kopp lyst brunt sukker
- 9. 1 egg
- 10. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 11. 1/2 teskje bakepulver
- 12. 1 1/2 kopper mel
- 13. 1/2 kopp sjokoladebiter
- 14. 1/2 kopp søtet kokosflak
- 15. 1 kopp jordbærsyltetøy
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Bruk 1 spiseskje smør til å smøre bunnen og sidene av en 20 x 20 cm bakeform.
- 33. For å lage toppingen: I en liten bolle, mos sammen peanøttene, melet, brunt sukker og en klype salt. Bruk fingertuppene til å blande inn smøret. Sett til side.
- 44. For å lage barene: I en kjøkkenmaskin, bland smøret, peanøttsmøret og det brune sukkeret til det er lyst og kremaktig. Tilsett egget, vaniljeekstrakt, bakepulver og 1/2 teskje salt i rekkefølge, og skrap ned sidene etter behov. Bland sakte inn melet, og vend deretter inn sjokoladebitene og den revne kokosnøtten. Trykk deigen jevnt ut i bunnen av den forberedte formen, og spre deretter geléen over hele.
- 55. Strø den reserverte peanøtttoppen over, og stek til kantene og toppen er gyllenbrune, ca. 30–35 minutter. La det avkjøle før du skjærer i det.