Gjenstående påske-godteri med sprøtt preg

Gjenstående påske-godteri med sprøtt preg

lær hvordan du lager deilige crispy treats av rester av påskegodt. en enkel oppskrift for en søt og sprø dessert som alle liker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer usaltet smør, pluss litt til stekepannen
  • Én pose på 10 unser mini-marshmallows
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • Kasjersalt
  • 6 kopper sprø ris-korn, for eksempel Rice Krispies
  • 1 kopp hakkede sukkerovertrekkede marshmallow-kyllinger, for eksempel Peeps (ca. 8 stk.)
  • 1 kopp små sjokoladeegg eller annen sjokolade med sukkerovertrekk
  • 1/3 kopp hakkede sjokoladekaniner (ca. én hul kanin på 1,5 unser)

Fremgangsmåte

  1. 1Dekk en 20 x 20 cm stor ildfast form med aluminiumsfolie som er stor nok til å ha en 5 cm overheng på alle sider. Smør folien med 1 spiseskje smør.
  2. 2Smelt de resterende 4 spiseskjeene smør i en stor kjele over middels varme. Tilsett marshmallows og rør av og til til de er helt smeltet, ca. 5 minutter. Ta kjelen av varmen og rør inn vanilje og en klype salt.
  3. 3Arbeid raskt, og tilsett riskrøret og godteriet i kjelen. Rør med en slikkepott til alt er jevnt dekket. Hell blandingen i den forberedte formen og trykk den ut til et jevnt, kompakt lag. (Våte hender for å unngå at blandingen setter seg fast.) La det stå i romtemperatur til det er fast, ca. 30 minutter. Skjær i 16 firkanter.
  4. 4Oppbevar godbitene i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil 3 dager.