
Svinekotletter med blåmuggostsaus
Prøv denne deilige oppskriften på svinefilet med kremet blåmuggostsaus. En perfekt hovedrett for enhver anledning, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Krydre svinekotelettene med svart pepper og hvitløkspulver. Stek kotelettene i smør til de ikke lenger er rosa og saften renner ut, ca. 20 til 25 minutter. Vend dem av og til for å få en jevn brunfarge.
- 22. Ta kotelettene av pannen og hold dem varme. Rør inn kremfløten i pannen, og løs opp eventuelle kjøttbiter som har satt seg fast i bunnen. Rør inn blåmuggost. Kok opp, og rør konstant til sausen tykner, ca. 5 minutter. Hell sausen over de varme svinekotelettene.