Vaniljeis

Vaniljeis

Lær hvordan du lager deilig hjemmelaget vanilla ice cream med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens dessert eller hyggelige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 120 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper kremfløte
  • 2 kopper halvfete fløte
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 spiseskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland sammen kremfløte og melk. Visp gradvis inn sukkeret til det er godt blandet.
  2. 2Visp inn vaniljen. Sett i kjøleskapet, dekket til, til det er veldig kaldt, minst 3 timer eller så lenge som 3 dager.
  3. 3Visp blandingen for å blande den godt, og hell den i iskremmaskinens beholder. Frys i henhold til produsentens anvisninger. Spis med en gang eller overfør til en lukket beholder og frys i opptil 8 timer.