Hello Fresh Mobile Banner
Kalkun- og grønnsaksboller i muffinsformer

Kalkun- og grønnsaksboller i muffinsformer

Lag deilige kalkun- og grønnsaksmuffins i cupcakes. Perfekt for sunn middag eller matpakke. Enkel å lage, rask og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1, 2 kopper grovhakket zucchini
  • 1 1/2 kopper grovhakket løk
  • 1 rød paprika, grovhakket
  • 1 pund ekstra magert kalkunkjøttdeig
  • 1/2 kopp ukokt couscous
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/2 kopp barbecue-saus, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Spray 20 muffinsformer med matlagingsspray.
  2. 2Legg zucchini, løk og rød paprika i en food processor, og puls flere ganger til det er finhakket, men ikke blitt til en pure. Legg grønnsakene i en bolle, og bland inn karbonadedeig, couscous, egg, Worcestershire-saus og Dijon-sennep til det er godt blandet. Fyll hver muffinsform omtrent 3/4 full. Topp hver med omtrent 1 teskje barbecue-saus.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til saften renner ut, ca. 25 minutter. Den indre temperaturen på en muffins skal måles med et steketermometer og være minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit). La dem hvile i 5 minutter før servering.