Enkel eplecrisp

Enkel eplecrisp

Oppdag hvordan du lager en enkel og deilig eplecrisp. Perfekt som dessert eller snacks, med få ingredienser og rask tilberedning. Ideell for høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
bakverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1. 6 epler - skrelt, kjernet og skåret i skiver
  • 2. 1 kopp vann
  • 3. 1 (18,25 unser) pakke hvit kakeblanding
  • 4. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 5. 1 teskje malt kanel
  • 6. 1/2 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform lett.
  2. 22. Fordel eplene i et jevnt lag i bunnen av bakeformen. Hell vann over eplene.
  3. 33. I en middels stor bolle blander du sammen kakeblandingen, brunt sukker og kanel. Rør inn smør eller margarin som er smeltet, til ingrediensene er godt blandet; blandingen vil være smuldrete. Strø smuldret over eplene.
  4. 44. Stek i forvarmet ovn i 50 til 55 minutter.