
Enkel eplecrisp
Oppdag hvordan du lager en enkel og deilig eplecrisp. Perfekt som dessert eller snacks, med få ingredienser og rask tilberedning. Ideell for høstsesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 1. 6 epler - skrelt, kjernet og skåret i skiver
- 1 kopp vann
- 1 (18,25 unser) pakke hvit kakeblanding
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform lett.
- 2Fordel eplene i et jevnt lag i bunnen av bakeformen. Hell vann over eplene.
- 3I en middels stor bolle blander du sammen kakeblandingen, brunt sukker og kanel. Rør inn smør eller margarin som er smeltet, til ingrediensene er godt blandet; blandingen vil være smuldrete. Strø smuldret over eplene.
- 4Stek i forvarmet ovn i 50 til 55 minutter.