Grillet maiskolbe
Lær hvordan du griller mais på staven med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Non-stick, ikke-brennbar koke-spray
- 1 kopp smør
- 1/4 kopp finhakket fersk koriander
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 8 maiskolber, skrellet og delt i to
Fremgangsmåte
- 1Spray en grillrist med non-stick, ikke-brennbar koke-spray. Forvarm grillen til middels høy varme, 180 til 200 grader Celsius.
- 2Pisk smøret, koriander, salt og pepper i en liten bolle med en gaffel til det er glatt. Fordel omtrent 1 spiseskje av smørblandingen over hver halvdels mais. Pakk maisen inn i kraftig aluminiumsfolie. Grill, vend ofte, til maisen er mør, 18 til 20 minutter. Server umiddelbart.