Grillet maiskolbe

Grillet maiskolbe

Lær hvordan du griller mais på staven med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Non-stick, ikke-brennbar koke-spray
  • 1 kopp smør
  • 1/4 kopp finhakket fersk koriander
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 8 maiskolber, skrellet og delt i to

Fremgangsmåte

  1. 1Spray en grillrist med non-stick, ikke-brennbar koke-spray. Forvarm grillen til middels høy varme, 180 til 200 grader Celsius.
  2. 2Pisk smøret, koriander, salt og pepper i en liten bolle med en gaffel til det er glatt. Fordel omtrent 1 spiseskje av smørblandingen over hver halvdels mais. Pakk maisen inn i kraftig aluminiumsfolie. Grill, vend ofte, til maisen er mør, 18 til 20 minutter. Server umiddelbart.