Hello Fresh Mobile Banner
Piskede shortbread-kaker

Piskede shortbread-kaker

Oppdag en enkel oppskrift på deilige, smøraktige shortbread-kjeks som smelter i munnen. Perfekt til kaffen eller som gave. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør, myknet
  • 1 ½ kopper hvetemel
  • ½ kopp melis
  • ¼ kopp røde maraschino-kirsebær, delt i fire
  • ¼ kopp grønne maraschino-kirsebær, delt i fire

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en stor bolle, bland smør, mel og melis. Med en elektrisk mikser, pisk i 10 minutter, til det er lyst og luftig.
  3. 3Skje deigen ut på bakepapirkledte stekebrett, med ca. 5 cm mellomrom. Plasser en bit maraschino-kirsebær midt på hver kjeks, veksle mellom røde og grønne.
  4. 4Stek i 15 til 17 minutter i den forvarmede ovnen, eller til bunnen av kjeksene er lett brune. Ta ut av ovnen, og la dem avkjøle på stekebrettet i 5 minutter, før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt. Oppbevar i en lufttett beholder, med bakepapir mellom lagene.