Maiskaker på stekepanne
Lær hvordan du lager perfekte corn griddle cakes med denne enkle oppskriften. Ideell for frokost eller brunch, med en søt og mettende smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 8 ounces vanlig mel (all-purpose)
- 1 1/2 teskje bakepulver
- 1/4 teskje paprika
- 1/2 teskje salt
- 6 ounces ferske søtmais-kjerner, skåret av maiskolben
- 1 egg, pisket
- 4 væskeons melk
- 2 spiseskjeer smeltet smør
- Bacon i skiver og lønnesirup, til servering
Fremgangsmåte
- 1Sikt melet, bakepulveret, paprikaen og saltet ned i en bolle. Bland mais, egg og melk, og tilsett i melblandingen, og rør godt. Til slutt tilsetter du smøret.
- 2Ha røren på en varm stekepanne med 2 til 3 spiseskjeer av røren for hver kake. Stek til det dannes bobler på overflaten, snu deretter kakene og stek den andre siden til den er gyllenbrun. Server med sprø bacon og lønnesirup.