Torsk med italiensk brødsmule topping

Torsk med italiensk brødsmule topping

Oppdag en enkel oppskrift på smakfull cod med italiensk brødsmule-topping, perfekt for en smakfull hovedrett. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp fin, tørr brødsmuler
  • 2. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 3. 1 spiseskje maisenna
  • 4. 1 teskje olivenolje
  • 5. 1/2 teskje italienske krydderurter
  • 6. 1/8 teskje hvitløkspulver
  • 7. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 8. 4 (85 gram) torskefiletter
  • 9. 1 eggehvite, lett pisket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en liten, grunn skål, rør sammen brødsmuler, ost, maismel, olje, italiensk krydder, hvitløkspulver og pepper; sett til side.
  3. 33. Smør rammen på en grillepanne med matlagingsspray. Plasser torskestykkene på rammen, og brett inn eventuelle tynne kanter av filetene. Pensle med eggehvite, og fordel deretter brødsmuleblandingen jevnt over toppen.
  4. 44. Stek i en forvarmet ovn i 10 til 12 minutter, eller til fisken flaker seg lett når den testes med en gaffel og er ugjennomsiktig hele veien gjennom.