
Skotsk shortbread IV
Lær å lage autentisk skotsk shortbread med vår enkle oppskrift. Tynn, sprø og deilig, perfekt for kaffepausen eller som gave. Enkel å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smør
- 2. 1 kopp pakket brunt sukker
- 3. 4 ½ kopper hvetemel
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 22. Pisk smør og brunt sukker sammen. Tilsett 3 til 3 3/4 kopper mel. Bland godt.
- 33. Strø mel på arbeidsflaten. Elt deigen i 5 minutter, og tilsett nok mel til å få en myk deig. Kjevl ut til en tykkelse på 1/2 tomme. Skjær i 3 x 1 tommers strimler. Prikk med en gaffel og legg dem på ugreide bakeplater.
- 44. Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 20 til 25 minutter.