Hello Fresh Mobile Banner
Skotsk shortbread IV

Skotsk shortbread IV

Lær å lage autentisk skotsk shortbread med vår enkle oppskrift. Tynn, sprø og deilig, perfekt for kaffepausen eller som gave. Enkel å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør
  • 2. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 3. 4 ½ kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 22. Pisk smør og brunt sukker sammen. Tilsett 3 til 3 3/4 kopper mel. Bland godt.
  3. 33. Strø mel på arbeidsflaten. Elt deigen i 5 minutter, og tilsett nok mel til å få en myk deig. Kjevl ut til en tykkelse på 1/2 tomme. Skjær i 3 x 1 tommers strimler. Prikk med en gaffel og legg dem på ugreide bakeplater.
  4. 44. Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 20 til 25 minutter.