Runde 2-oppskrift – Biff- og kålwok

Runde 2-oppskrift – Biff- og kålwok

oppskrift på en smakfull beef and cabbage stir fry, perfekt for en rask og sunn middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer rapsolje
  • 8 unser storfekjøttstrimler og marinade, fra Storfe Satay, oppskrift følger
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • 1 middels stor løk, kuttet i 2,5 cm biter
  • 1/4 hode rødkål, tynne skiver
  • 3 kopper kokt hvit ris
  • 1 vårløk, hakket, til pynt
  • 2 1/2 pund ytrefilet eller London broil
  • 1/2 kopp lys soyasaus
  • 1/4 kopp rapsolje, pluss mer til grilling
  • 1 spiseskje pluss 1 teskje limesaft
  • 1 spiseskje pluss 1 teskje brunt sukker
  • 2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 2 teskjeer finhakket fersk ingefær
  • 4 vårløk, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 24 bambuspinner, bløtlagt i vann i 20 minutter.
  2. 2Varm opp rapsoljen i en stor stekepanne på høy varme.
  3. 3Vend storfekjøttstrimlene og marinaden med maisstivelse. Tilsett løken i pannen og kok i 2 minutter. Tilsett storfekjøttet og marinaden, og kok i ytterligere 2 minutter. Tilsett kålen og kok til kålen har blitt myk og storfekjøttet er gjennomstekt, ca. 2 minutter. Ta av varmen og server over risen. Pynt med hakket vårløk.
  4. 4Skjær storfekjøttet mot fibrene i 1/2-tommers brede strimler og legg dem i en stor, forseglet pose. I en bolle, visp sammen soyasaus, olje, limesaft, brunt sukker, hvitløk og ingefær. Hell marinaden over storfekjøttet i posen. Lukk posen og rist godt slik at kjøttet blir dekket. Plasser posen i en stor bolle og sett den i kjøleskapet for å marinere i minst 1 time, eller over natten.
  5. 5For servering: Forvarm en grill eller grillpanne på middels høy varme. Tre 24 av storfekjøttstrimlene på bambuspinnene. Pensle grillristene med olje og legg storfekjøttet på grillen. Hvis ønskelig, kan du reservere de resterende storfekjøttstrimlene og marinaden til en annen rett, for eksempel "Round 2" oppskrift: Storfe- og kålwok. Stek pinnene i 2–3 minutter på hver side. Ta av varmen, legg dem på et serveringsfat og dryss over vårløk. Server umiddelbart.
  6. 6Antall porsjoner: 24 spyd.