
Smakfull italiensk biffgryte
oppskrift på en smakfull italiensk biffgryte med rike smaker, perfekt for en varmende middag. enkel å lage og full av italienske krydder.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1, 02 pund storfekjøtt til gryterett, skåret i 2,5 cm terninger
- 1 pose (397 g) frosne perle-løk, C&W
- 1 boks (410 g) hakkede tomater med italienske urter, Hunt's
- 1 pakke (340 g) baby gulrøtter
- 1 pose (45 g) hvitløk-urtesausblanding, Knorr
- 1/2 kopp redusert natrium storfekraft, Swanson
- 1 pose (14 g) pesto-sausblanding, Knorr
Fremgangsmåte
- 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
- 2I en 4-quarts slow cooker, bland sammen grytekjøtt, løk, udrente tomater, gulrøtter og hvitløksurtesausen. I en liten bolle, visp sammen buljong og pestoblandingen. Hell det over alt i slow cookeren.
- 3Dekk til og kok på lav varme i 8 til 10 timer.