
Bakt spaghetti-grateng
Lær hvordan du lager en deilig bakt spaghetti casserole med enkle steg. Perfekt for en mettende middag for hele familien. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 12 ounces spaghetti
- 3. 4 egg, pisket
- 4. 2/3 kopp Parmesanost
- 5. 2 spiseskjeer smør
- 6. 1 kopp cottage cheese, eller mer etter smak
- 7. 1 (28 ounces) glass spaghetti saus
- 8. 1 kopp revet mozzarellaost, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 23x33 cm med matolje eller kokespray.
- 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok spaghetti i det kokende vannet, rør av og til, til den er gjennomkokt men fortsatt fast i konsistensen, ca. 12 minutter; sil av vannet og overfør til en stor bolle.
- 33. Bland egg, parmesanost og smør med spaghettien for å dekke pastaen helt; fordel blandingen i den forberedte ildfaste formen. Fordel cottage cheese over spaghettien slik at det dekker helt. Hell over tomatsausen, og topp med et lag mozzarellaost.
- 44. Stek i ovnen til retten er gjennomvarm, ca. 30 minutter.