Bakt spaghetti-grateng

Bakt spaghetti-grateng

Lær hvordan du lager en deilig bakt spaghetti casserole med enkle steg. Perfekt for en mettende middag for hele familien. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 12 ounces spaghetti
  • 3. 4 egg, pisket
  • 4. 2/3 kopp Parmesanost
  • 5. 2 spiseskjeer smør
  • 6. 1 kopp cottage cheese, eller mer etter smak
  • 7. 1 (28 ounces) glass spaghetti saus
  • 8. 1 kopp revet mozzarellaost, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 23x33 cm med matolje eller kokespray.
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok spaghetti i det kokende vannet, rør av og til, til den er gjennomkokt men fortsatt fast i konsistensen, ca. 12 minutter; sil av vannet og overfør til en stor bolle.
  3. 33. Bland egg, parmesanost og smør med spaghettien for å dekke pastaen helt; fordel blandingen i den forberedte ildfaste formen. Fordel cottage cheese over spaghettien slik at det dekker helt. Hell over tomatsausen, og topp med et lag mozzarellaost.
  4. 44. Stek i ovnen til retten er gjennomvarm, ca. 30 minutter.