
Snickerdoodles III
Oppdag oppskriften på perfekte snickerdoodles: myke, krydrede kaker med kanel og sukker. Enkel å lage og perfekt til kaffen. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 egg
- 2 3/4 kopper hvetemel
- 1 teskje krem av tartar
- 1/2 teskje natron
- 1/4 teskje salt
- 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 2 teskjeer malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Bland 1 ½ kopper hvitt sukker, smør eller margarin, vanilje og egg. Rør godt sammen.
- 3Bland inn mel, kremortartari, natron og salt. Rør godt. Form deigen til 2,5 cm store kuler.
- 4Bland 2 spiseskjeer sukker og 2 teskjeer malt kanel. Rull deigen i sukker- og kanelblandingen, og legg dem med 2 tommers mellomrom på en smurt bakeplate.
- 5Stek i 8 til 10 minutter, eller til de er faste. Ta umiddelbart ut av stekebrettet.