Snickerdoodles III

Snickerdoodles III

Oppdag oppskriften på perfekte snickerdoodles: myke, krydrede kaker med kanel og sukker. Enkel å lage og perfekt til kaffen. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 2. 1/2 kopp smør, myknet
  • 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 4. 2 egg
  • 5. 2 3/4 kopper hvetemel
  • 6. 1 teskje krem av tartar
  • 7. 1/2 teskje natron
  • 8. 1/4 teskje salt
  • 9. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 10. 2 teskjeer malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland 1 ½ kopper hvitt sukker, smør eller margarin, vanilje og egg. Rør godt sammen.
  3. 33. Bland inn mel, kremortartari, natron og salt. Rør godt. Form deigen til 2,5 cm store kuler.
  4. 4Bland 2 spiseskjeer sukker og 2 teskjeer malt kanel. Rull deigen i sukker- og kanelblandingen, og legg dem med 2 tommers mellomrom på en smurt bakeplate.
  5. 5Stek i 8 til 10 minutter, eller til de er faste. Ta umiddelbart ut av stekebrettet.