Sukkerfri squashmuffins med sjokoladebiter

Sukkerfri squashmuffins med sjokoladebiter

Prøv våre deilige zucchini-chokladmuffins, perfekte til frokost eller snacks. En sunn og smakfull oppskrift som er enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 teskje natron
  • 4. 1 teskje malt kanel
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 1 egg, lett pisket
  • 7. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 1/4 kopp melk
  • 9. 1 spiseskje sitronjuice
  • 10. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 11. 1 kopp revet zucchini
  • 12. 1/2 kopp mini sjokoladeknapper
  • 13. 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør 12 muffinsformer, eller kle dem med papirformer.
  2. 22. Bland mel, sukker, natron, kanel og salt i en stor bolle. Visp sammen egg, olje, melk, sitronsaft og vaniljeekstrakt i en annen bolle; vend det inn i de tørre ingrediensene til det akkurat er fuktig. Vend inn zucchini, sjokoladeknapper og valnøtter. Fyll de forberedte muffinsformene to tredjedeler fulle.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffin kommer ut ren, ca. 20 til 25 minutter.