
Sukkerfri squashmuffins med sjokoladebiter
Prøv våre deilige zucchini-chokladmuffins, perfekte til frokost eller snacks. En sunn og smakfull oppskrift som er enkel å lage for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper hvetemel
- 2. 3/4 kopp hvitt sukker
- 3. 1 teskje natron
- 4. 1 teskje malt kanel
- 5. 1/2 teskje salt
- 6. 1 egg, lett pisket
- 7. 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 8. 1/4 kopp melk
- 9. 1 spiseskje sitronjuice
- 10. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 11. 1 kopp revet zucchini
- 12. 1/2 kopp mini sjokoladeknapper
- 13. 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør 12 muffinsformer, eller kle dem med papirformer.
- 22. Bland mel, sukker, natron, kanel og salt i en stor bolle. Visp sammen egg, olje, melk, sitronsaft og vaniljeekstrakt i en annen bolle; vend det inn i de tørre ingrediensene til det akkurat er fuktig. Vend inn zucchini, sjokoladeknapper og valnøtter. Fyll de forberedte muffinsformene to tredjedeler fulle.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffin kommer ut ren, ca. 20 til 25 minutter.