Hello Fresh Mobile Banner
Sukkerfri squashmuffins med sjokoladebiter

Sukkerfri squashmuffins med sjokoladebiter

Prøv våre deilige zucchini-chokladmuffins, perfekte til frokost eller snacks. En sunn og smakfull oppskrift som er enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje salt
  • 1 egg, lett pisket
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp melk
  • 1 spiseskje sitronjuice
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 kopp revet zucchini
  • 1/2 kopp mini sjokoladeknapper
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør 12 muffinsformer, eller kle dem med papirformer.
  2. 2Bland mel, sukker, natron, kanel og salt i en stor bolle. Visp sammen egg, olje, melk, sitronsaft og vaniljeekstrakt i en annen bolle; vend det inn i de tørre ingrediensene til det akkurat er fuktig. Vend inn zucchini, sjokoladeknapper og valnøtter. Fyll de forberedte muffinsformene to tredjedeler fulle.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffin kommer ut ren, ca. 20 til 25 minutter.