Rask gnocchi

Rask gnocchi

Lag deilige gnocchi på under 30 minutter med denne raske oppskriften. Perfekt for en smakfull og enkel middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp tørre potetflak
  • 2. 1 kopp kokende vann
  • 3. 1 egg, pisket
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 6. 1 ½ kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg potetmel i en middels stor bolg. Hell over kokende vann; rør til det er godt blandet. La det avkjøle.
  2. 22. Rør inn egg, salt og pepper. Bland inn nok mel til å få en ganske fast deig. Ta deigen ut på et godt melet bord. Elt lett.
  3. 33. Del deigen i to. Form hver del til en lang, tynn rull, omtrent som en brødpinne i tykkelsen. Med en kniv dyppet i mel, skjær i små biter.
  4. 44. Legg noen gnocchi i kokende vann. Når gnocchien flyter opp til overflaten, ta dem opp med en hullsleiv. Gjenta til alle er kokt.