
Thailandsk kylling- og ananaskarri
Lær å lage en smakfull Thai ananas kylling curry. En enkel oppskrift med eksotiske krydder, perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp ris og vann i en kjele. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke i 25 minutter.
- 22. I en bolle, visp sammen currypaste og én boks kokosmelk. Overfør til en wok, og bland inn resten av kokosmelken, kylling, fiskesaus, sukker og bambusskudd. Kok opp, og la det småkoke i 15 minutter, til kyllingjuicen er klar.
- 33. Bland inn rød paprika, grønn paprika og løk i woken. Fortsett å koke i 10 minutter, til kyllingjuicen er klar og paprikaen er mør. Ta av varmen, og rør inn ananas. Server over den kokte risen.