
Snøballer II
En enkel oppskrift på Snowballs II, perfekte kokosboller som imponerer. Rask å lage, smakfull og ideell for helgen eller festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp smør
- 1/2 kopp melis
- 1/4 teskje salt
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 1/4 kopper hvetemel
- 1 kopp hakkede pekannøtter
- 1/3 kopp melis til støving, eller etter behov
- 1/4 kopp finhakkede peppermyntekarameller (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Rør smøret sammen med 1/2 kopp melis og vanilje. Bland inn melet, pekannøttene og saltet. Rull omtrent en spiseskje deig til baller og legg dem på et ugreddet bakepapirkledd stekebrett.
- 3Stek i forvarmet ovn til bunnen er gyllen, ca. 15 minutter. Ikke la disse småkakene bli for brune: det er bedre å steke dem litt for kort enn for lenge. Mens småkakene fortsatt er varme, vend dem i melis. Når de har avkjølt, vend dem igjen i melis.