Persillepoteter med safran

Persillepoteter med safran

oppskrift på smakfulle persillepoteter med safran, perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund små røde poteter (helst 1 1/2 tomme i diameter; 20 til 24), skrellet
  • 2. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 3. En liten klype safrantråder, smuldret
  • 4. 1 spiseskje finhakket persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Dampkok potetene i en damkorg, dekket, over kokende vann til de er møre, 18 til 20 minutter. Smelt smør med safran i en middels stor stekepanne over middels varme til det skummer, tilsett deretter potetene, persille, 1/4 teskje salt og 1/8 teskje pepper. Kok, mens du rister i pannen for å dekke potetene godt, til de er gjennomvarme, ca. 1 minutt.
  2. 22. Dampkok potetene i en damkorg, dekket, over kokende vann til de er møre, 18 til 20 minutter.
  3. 33. Smelt smør med safran i en middels stor stekepanne over middels varme til det skummer, tilsett deretter potetene, persille, 1/4 teskje salt og 1/8 teskje pepper. Kok, mens du rister i pannen for å dekke potetene godt, til de er gjennomvarme, ca. 1 minutt.