Prairie Oyster II

Prairie Oyster II

oppskrift på prairie oyster II - en spennende forrett med unike smaker. perfekt for spesielle anledninger eller som en del av en tapasmeny.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 eggeplomme
  • 2. 1 teskje Worcestershire-saus
  • 3. 2 dråper eddik
  • 4. En klype Tabasco-saus
  • 5. En klype salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Slipp den uskadde eggeplommen forsiktig ned i et 4 til 6 unser vin- eller sourglass, eller et champagne-saucerglass. Tilsett resten av ingrediensene. Når du drikker, skal eggeplommen svelges helt og uten å bli brutt.
  2. 22. Slipp den uskadde eggeplommen forsiktig ned i et 4 til 6 unser vin- eller sourglass, eller et champagne-saucerglass. Tilsett resten av ingrediensene.
  3. 33. Når du drikker, skal eggeplommen svelges helt og uten å bli brutt.