
Prairie Oyster II
oppskrift på prairie oyster II - en spennende forrett med unike smaker. perfekt for spesielle anledninger eller som en del av en tapasmeny.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 eggeplomme
- 2. 1 teskje Worcestershire-saus
- 3. 2 dråper eddik
- 4. En klype Tabasco-saus
- 5. En klype salt og pepper
Fremgangsmåte
- 11. Slipp den uskadde eggeplommen forsiktig ned i et 4 til 6 unser vin- eller sourglass, eller et champagne-saucerglass. Tilsett resten av ingrediensene. Når du drikker, skal eggeplommen svelges helt og uten å bli brutt.
- 22. Slipp den uskadde eggeplommen forsiktig ned i et 4 til 6 unser vin- eller sourglass, eller et champagne-saucerglass. Tilsett resten av ingrediensene.
- 33. Når du drikker, skal eggeplommen svelges helt og uten å bli brutt.