Stekte reddiker med gressløk
Lær hvordan du lager sauterede reddiker med frisk gressløk i denne enkle oppskriften. Perfekt for en lett forrett eller sidesrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 bunt reddiker (ca. 6 stk)
- 1 ss usaltet smør
- 2 ss tynne skiver av fersk gressløk
- nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Del radishene i to på langs og skjær dem i tynne skiver. I en tykk panne, varm opp smør over moderat høy varme til skummet legger seg, og stek radishene under omrøring til de er sprø-møre, ca. 3 minutter. Rør inn gressløk, pepper og salt etter smak.
- 2Del radishene i to på langs og skjær dem i tynne skiver.
- 3I en tykk panne, varm opp smør over moderat høy varme til skummet legger seg, og stek radishene under omrøring til de er sprø-møre, ca. 3 minutter. Rør inn gressløk, pepper og salt etter smak.