Stekte reddiker med gressløk

Stekte reddiker med gressløk

Lær hvordan du lager sauterede reddiker med frisk gressløk i denne enkle oppskriften. Perfekt for en lett forrett eller sidesrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 bunt reddiker (ca. 6 stk)
  • 1 ss usaltet smør
  • 2 ss tynne skiver av fersk gressløk
  • nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Del radishene i to på langs og skjær dem i tynne skiver. I en tykk panne, varm opp smør over moderat høy varme til skummet legger seg, og stek radishene under omrøring til de er sprø-møre, ca. 3 minutter. Rør inn gressløk, pepper og salt etter smak.
  2. 2Del radishene i to på langs og skjær dem i tynne skiver.
  3. 3I en tykk panne, varm opp smør over moderat høy varme til skummet legger seg, og stek radishene under omrøring til de er sprø-møre, ca. 3 minutter. Rør inn gressløk, pepper og salt etter smak.