Fylte kyllingvinger

Fylte kyllingvinger

oppskriften på deviled chicken wings er en perfekt forrett eller snack. enkel å lage, smakfull og perfekt for enhver anledning. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 pund kyllingvinger (12 til 14 vinger)
  • 2. 6 skiver fast hvitt brød til sandwich
  • 3. 2 teskjeer sennepsfrø
  • 4. 1/2 kopp Dijon-sennep
  • 5. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 6. 2 teskjeer hvitvinseddik
  • 7. 1 teskje kosher-salt
  • 8. 1/4 teskje cayennepepper
  • 9. 85 gram ferskrevet Parmesan (omtrent 3/4 kopp)

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt av vingetuppene, sett dem til side til senere bruk, og del vingene i ledd. Fjern skorper fra brødet og finhakk brødet i en food processor. Mål opp 1 ½ kopp brødsmuler, og sett resten til side til senere bruk. Med en morter og støter eller i en elektrisk kaffekvern/krydderkvern, grovhakk sennepsfrøene.
  2. 22. Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit (ca. 230 grader Celsius) og smør risten på en grillpanne.
  3. 33. I en stor bolle, visp sammen sennepsfrø, sennep, olje, eddik, salt og cayennepepper. Tilsett vingene og vend dem godt i blandingen. I en flat skål, bland brødsmuler og Parmesanost. Trykk vingene, med den tykke skinnsiden ned, ned i brød- og parmesansblandingen slik at de dekkes godt. Legg vingene med den tykke skinnsiden ned i brød- og parmesansblandingen, og legg dem deretter med skinnsiden opp på risten.
  4. 44. Stek vingene midt i ovnen til de er gjennomstekte og har en gyllen farge, ca. 30 minutter. Server kyllingvingene varme eller romtempererte.