Hello Fresh Mobile Banner
Reke-cocktailbar: Klassisk cocktail-saus, avokadocrema, remoulade

Reke-cocktailbar: Klassisk cocktail-saus, avokadocrema, remoulade

oppskrift på shrimp cocktail bar med klassisk cocktail saus, avocado crema og remoulade. perfekt for forrett eller selskapsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp majones
  • 2. 2 spiseskjeer Louisiana hot sauce, eller mer etter smak
  • 3. 2 spiseskjeer finhakket fersk persille
  • 4. 1 spiseskje kapers, drenert
  • 5. 1/4 teskje chilipulver
  • 6. 1 fedd hvitløk, presset
  • 7. Saften av 1 sitron
  • 8. 1 grønn løk, skivet
  • 9. Salt og nykvernet svart pepper
  • 10. 1 kopp ketchup
  • 11. 2 spiseskjeer ferdig horseradish
  • 12. 3 dråper Worcestershire-saus
  • 13. Salt og nykvernet svart pepper
  • 14. 1/4 kopp gresk yoghurt
  • 15. 2 spiseskjeer hakket fersk koriander, eller mer etter smak
  • 16. 2 til 3 avokadoer (modne, men ikke overmodne)
  • 17. Saften av 1 lime, eller mer etter smak
  • 18. Salt
  • 19. Omtrent 3/4 kopp melk
  • 20. 5,5 til 6 kg skrelte, kokte, hale-på store reker, avkjølt
  • 21. Sitronbåter, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Til remuladen: Rør sammen majones, hot sauce, persille, kapers, chilipulver, hvitløk, sitronsaft og grønn løk i en bolle (eller for en jevnere remulade, kjør den i en food processor). La den stå i kjøleskapet i god tid før servering.
  3. 33. Til den klassiske cocktail-sausen: Rør ketchup, horseradish, Worcestershire, litt salt og pepper sammen i en bolle. La den stå i kjøleskapet før servering.
  4. 44. Til avocadocremen: Ha yoghurt, koriander, avokado, limesaft og litt salt i en food processor og kjør til det er helt glatt. Tilsett gradvis melk og fortsett å kjøre til ønsket konsistens er oppnådd. (Du kan tilsette mer eller mindre melk etter behov.)
  5. 55. Anrett reken på et stort fat over is, og server med separate små skåler med avocadocreme, remulade og cocktail-saus, samt sitronbåter til pynt.