
Reke-seviche-cocktail
oppskrift på shrimp seviche cocktail, en lett og smakfull forrett perfekt for sommeren. enkel å lage og full av frisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund reker, skrellet, renset og skåret i små biter
- 1 spiseskje nyristede og knuste svarte pepperkorn
- 1/2 spiseskje nyristede og knuste korianderfrø
- 1 kopp ferskpresset sitronjuice
- 1/2 kopp ferskpresset limesaft
- 1/2 kopp ferskpresset appelsinjuice
- 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
- 2 laurbærblad, knust
- Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Plasser alle ingrediensene i en ikke-reaktiv bolle eller form. Sett det i kjøleskapet i minst 4 timer. Sil av væsken og kast den. Server reken i avkjølte martiniglass.