Ogge

Ogge

oppskrift og tips for å lage ogge, en klassisk norsk rett med rike smaker og enkel tilberedning. perfekt for en smakfull middag eller hverdagsmåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 eggeplommer
  • 2. 2 unser sukkerlake
  • 3. 1 kvart øl
  • 4. Muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. Pisk eggeplommene til de er lyse og har en sitronfarge, og rør deretter inn sukkerlaken. Varm ølen til rett under kokepunktet og tilsett den sakte i de søtede eggeplommene, mens du pisker kontinuerlig. Server i varme 8-ounce krus og riv muskatnøtt over hver.
  2. 22. Pisk eggeplommene til de er lyse og har en sitronfarge, og rør deretter inn sukkerlaken. Varm ølen til rett under kokepunktet og tilsett den sakte i de søtede eggeplommene, mens du pisker kontinuerlig.
  3. 33. Server i varme 8-ounce krus og riv muskatnøtt over hver.