Spinat-, mais- og grillede paprikasalat med chipotledressing

Spinat-, mais- og grillede paprikasalat med chipotledressing

Lær hvordan du lager en smakfull spinat-, mais- og ovnsbakt paprika-salat med krydret chipotle-dressing. Perfekt som forrett eller lett kveldsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 teskje malt spisskummen
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp fersk limejuice
  • 1 1/2 teskjeer hakkede hermetiske chipotle-chili*
  • 2 store røde paprika
  • 2 kopper frosne gule maiskjerner, tint
  • 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 1 pose på 6 unser ferske babyspinatblader
  • Ferske korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 1Rør spisskummen i en liten stekepanne på lav varme til det begynner å dufte, omtrent ett minutt. Fjern fra varmen. Visp inn olje, deretter limesaft og chipotle-chili. Krydre dressingen med salt og pepper etter smak. Grill paprika over gassbluss eller i ovnens grillelement til de er svarte på alle sider. Legg dem i en papirpose og la dem ligge i 10 minutter. Skrell og fjern frøene fra paprikaene. Skjær paprikaene i 1/2-tommers brede strimler. Overfør til en stor bolle. Tilsett mais, grønn løk, hakket koriander og dressing, og vend forsiktig slik at det blir dekket. Tilsett spinat og vend igjen for å blande. Strø over korianderblader.
  2. 2Rør spisskummen i en liten stekepanne på lav varme til det begynner å dufte, omtrent ett minutt. Fjern fra varmen. Visp inn olje, deretter limesaft og chipotle-chili. Krydre dressingen med salt og pepper etter smak.
  3. 3Grill paprika over gassbluss eller i ovnens grillelement til de er svarte på alle sider. Legg dem i en papirpose og la dem ligge i 10 minutter. Skrell og fjern frøene fra paprikaene. Skjær paprikaene i 1/2-tommers brede strimler. Overfør til en stor bolle. Tilsett mais, grønn løk, hakket koriander og dressing, og vend forsiktig slik at det blir dekket. Tilsett spinat og vend igjen for å blande. Strø over korianderblader.
  4. 4*Chipotle-chili i hermetikk, lagret i en krydret tomatsaus, noen ganger kalt adobo, er tilgjengelig i latinamerikanske markeder, spesialforretninger og noen supermarkeder.
  5. 5*Chipotle-chili i hermetikk, lagret i en krydret tomatsaus, noen ganger kalt adobo, er tilgjengelig i latinamerikanske markeder, spesialforretninger og noen supermarkeder.