Cherrypepperpoppere

Cherrypepperpoppere

Lær hvordan du lager deilige cherry pepper poppers – en enkel forrett med fylt chilipepper som vil imponere gjestene dine. Perfekt for sommerfest eller som en spennende snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2. 12 ferske kirsebærpepper
  • 3. 170 gram skarp provoloneost, i terninger
  • 4. 170 gram prosciutto, tynne skiver
  • 5. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær av toppen på kirsebærpaprikasene og fjern forsiktig frøene, slik at paprikaene forblir hele. Pakk en terning med ost inn i prosciutto, og stapp den inn i en paprika. Hvis det fortsatt er plass inne i paprikaen, kan du fylle den med mer prosciutto. Gjenta med de resterende paprikaene.
  2. 22. Legg alle de fylte paprikaene i et kvart-krukke — eller en krukke som alle paprikaene får plass i — og strø salt over. Hell i nok olivenolje til å dekke paprikaene. Dekk til, og la det stå i 1 time før servering. Oppbevar rester i kjøleskapet.