
Cherrypepperpoppere
Lær hvordan du lager deilige cherry pepper poppers – en enkel forrett med fylt chilipepper som vil imponere gjestene dine. Perfekt for sommerfest eller som en spennende snack.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 2. 12 ferske kirsebærpepper
- 3. 170 gram skarp provoloneost, i terninger
- 4. 170 gram prosciutto, tynne skiver
- 5. 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Skjær av toppen på kirsebærpaprikasene og fjern forsiktig frøene, slik at paprikaene forblir hele. Pakk en terning med ost inn i prosciutto, og stapp den inn i en paprika. Hvis det fortsatt er plass inne i paprikaen, kan du fylle den med mer prosciutto. Gjenta med de resterende paprikaene.
- 22. Legg alle de fylte paprikaene i et kvart-krukke — eller en krukke som alle paprikaene får plass i — og strø salt over. Hell i nok olivenolje til å dekke paprikaene. Dekk til, og la det stå i 1 time før servering. Oppbevar rester i kjøleskapet.




