Fersken i Lillet

Fersken i Lillet

oppskrift på en deilig og enkel sommerdrink med ferske ferskener og lillet, perfekt for varme dager og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 8 modne fersken med riper (ca. 1,4 kg), helst steinfrie, skrelt og delt i 1/2" (ca. 1,3 cm) store båter
  • 1 flaske på 750 milliliter Lillet
  • 2 spiseskjeer fersk basilikum, tynnsnittet

Fremgangsmåte

  1. 1Vend fersken, Lillet og basilikum i en stor bolle. Dekk til og la det stå i kjøleskapet i minst 2 timer. Forhåndsforberedelse: Fersken kan marineres ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  2. 2Vend fersken, Lillet og basilikum i en stor bolle. Dekk til og la det stå i kjøleskapet i minst 2 timer.
  3. 3Forhåndsforberedelse: Fersken kan marineres ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.