Amys kremete svarte bønner- og mais-salsa

Amys kremete svarte bønner- og mais-salsa

oppskriften på amy’s kremete svartbønne og mais salsa er enkel å lage og perfekt som forrett eller tilbehør. friskt, smakfullt og raskt å forberede.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 (425 gram) boks svarte bønner, avrent og skylt
  • 2. 1 ½ kopper frossen mais, tint
  • 3. 1 kopp finhakket rød paprika
  • 4. ¾ kopp finhakket grønn paprika
  • 5. ½ kopp finhakket rødløk
  • 6. 1 spiseskje finhakket fersk persille
  • 7. ½ kopp rømme
  • 8. ¼ kopp majones
  • 9. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 10. 1 teskje malt spisskummen
  • 11. 1 teskje chilipulver
  • 12. ½ teskje salt
  • 13. ¼ teskje hvitløkspulver
  • 14. ⅛ teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland svarte bønner, mais, rød paprika, grønn paprika, løk og persille i en bolle.
  2. 22. Visp rømme, majones, rødvinseddik, spisskummen, chilipulver, salt, hvitløkspulver og svart pepper sammen i en separat bolle; hell over grønnsaks- og bønneblandingen. Vend forsiktig for å dekke alt godt.