Amys kremete svarte bønner- og mais-salsa
oppskriften på amy’s kremete svartbønne og mais salsa er enkel å lage og perfekt som forrett eller tilbehør. friskt, smakfullt og raskt å forberede.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (425 gram) boks svarte bønner, avrent og skylt
- 2. 1 ½ kopper frossen mais, tint
- 3. 1 kopp finhakket rød paprika
- 4. ¾ kopp finhakket grønn paprika
- 5. ½ kopp finhakket rødløk
- 6. 1 spiseskje finhakket fersk persille
- 7. ½ kopp rømme
- 8. ¼ kopp majones
- 9. 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 10. 1 teskje malt spisskummen
- 11. 1 teskje chilipulver
- 12. ½ teskje salt
- 13. ¼ teskje hvitløkspulver
- 14. ⅛ teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Bland svarte bønner, mais, rød paprika, grønn paprika, løk og persille i en bolle.
- 22. Visp rømme, majones, rødvinseddik, spisskummen, chilipulver, salt, hvitløkspulver og svart pepper sammen i en separat bolle; hell over grønnsaks- og bønneblandingen. Vend forsiktig for å dekke alt godt.