Asiatisk-inspirerte salatwraps
oppskrift på asian-style lettuce wraps, en lett og frisk forrett perfekt for sommeren eller helår. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp skivet grønn løk
- 4 Grillers® veganske grønnsaksburgere
- 3 spiseskjeer redusert-salt soyasaus
- 1 spiseskje eplesidereddik
- 1 teskje malt ingefær
- 1/8 teskje malt rød pepper
- 2 kopper ferdigpakket coleslaw-blanding eller revet kål
- 8 små hodesalatblader eller bladsalatblader
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en non-stick stekepanne med vegetabilsk kokespray på middels varme i ett minutt. Rør inn burgerstrimler. Stek og rør til det er gjennomvarmt.
- 2Bland soyasaus, eddik, ingefær og rød pepper.
- 3Tilsett soyablandingen og coleslaw-blandingen i burgerstrimlene. Vend forsiktig sammen til alt er godt blandet.
- 4Fordel litt av burgerblandingen i hver salatblad. Rull bladet rundt fyllet. Fest med en trepinne. Server umiddelbart.
- 5Hjelpsomme tips: Når tiden er knapp og du har lyst på asiatisk mat, trenger du ikke bestille take-away. På bare 10 minutter kan du lage disse enkle salatwrapsene hjemme i ditt eget kjøkken. De vil garantert bli en favoritt i familien. Denne oppskriften er testet og godkjent av Kellogg og Morningstar Farms.