Hello Fresh Mobile Banner
Mørk sjokoladekake med pretzels

Mørk sjokoladekake med pretzels

oppskrift på mørk sjokolade pretzel kake - en rik, søt og salt dessert perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør, hakket
  • 2. 16 unser mørk sjokolade, hakket
  • 3. 4 egg, skilt
  • 4. 1/4 kopp superfint sukker
  • 5. 2 teskjeer havsalt
  • 6. 1 kopp mini pretzels

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160°C. Smør og kle paneringen med non-stick bakepapir i en 23 cm rund springform. Plasser smør og sjokolade i en stor bolle over en kjele med småkokende vann og rør til det er smeltet og glatt. Ta bollen av varmen og sett til side. Ha eggehvitene i en bolle til en elektrisk mikser og pisk på middels hastighet til myke topper dannes. Tilsett gradvis sukkeret og pisk til blandingen er tykk og blank. Tilsett eggeplommene og saltet i sjokoladeblandingen og rør for å blande. Vend forsiktig inn eggehvitene i tre omganger, slik at det akkurat blander seg. Hell røren i formen og legg pretzels på toppen. Stek i 25 minutter, eller til kantene er kokte når du tester med en kakepinne, og midten er akkurat satt. Avkjøl i kjøleskapet i 3 timer eller til den er avkjølt. Skjær i skiver og server.
  2. 22. Forvarm ovnen til 160°C. Smør og kle en 23 cm rund springform med non-stick bakepapir. Plasser smør og sjokolade i en stor bolle over en kjele med småkokende vann og rør til det er smeltet og glatt. Ta bollen av varmen og sett til side. Ha eggehvitene i en bolle til en elektrisk mikser og pisk på middels hastighet til myke topper dannes. Tilsett gradvis sukkeret og pisk til blandingen er tykk og blank.
  3. 33. Tilsett eggeplommene og saltet i sjokoladeblandingen og rør for å blande. Vend forsiktig inn eggehvitene i tre omganger, slik at det akkurat blander seg. Hell røren i formen og legg pretzels på toppen. Stek i 25 minutter, eller til kantene er kokte når du tester med en kakepinne, og midten er akkurat satt. Avkjøl i kjøleskapet i 3 timer eller til den er avkjølt. Skjær i skiver og server.