Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig ris- og maisalat med sitronvinaigrette

Sørvestlig ris- og maisalat med sitronvinaigrette

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull southwest ris- og maisalat med sitron dressing. Perfekt for sommermåltider og varme dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp langkornet hvit ris
  • 2. 1/4 kopp fersk sitronsaft
  • 3. 4 spiseskjeer olivenolje, delt
  • 4. 1 1/2 kopper ferske maiskjerner (hakket fra 2 øre) eller tinte maiskjerner, tint
  • 5. 1 kopp hakkede ferske poblano-chili eller grønn paprika
  • 6. 1 kopp terninger av gul paprika uten frø
  • 7. 1 kopp gul squash i 1/2-tommers terninger
  • 8. 1 avokado, delt, skrelt og terningkuttet
  • 9. 1/2 kopp tynne skiver av grønn løk
  • 10. 1/2 kopp hakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok risen til den er akkurat mør, ca. 12 til 15 minutter. Sil av vannet og skyll i kaldt vann. Sil av igjen. I mellomtiden, visp sammen sitronsaft og 3 spiseskjeer olje i en liten bolle. Smak til med salt og pepper. Varm opp 1 spiseskje olje i en stor non-stick panne på middels varme. Tilsett mais, poblanos, gul paprika og zucchini. Strø over salt og pepper. Sauter til grønnsakene er akkurat møre, ca. 6 til 7 minutter; hell over i en stor bolle. Tilsett ris, avocado, grønn løk, koriander og dressingen; vend godt slik at alt blir dekket. Smak til med salt og pepper.
  2. 22. Kok risen til den er akkurat mør, ca. 12 til 15 minutter. Sil av vannet og skyll i kaldt vann. Sil av igjen.
  3. 33. I mellomtiden, visp sammen sitronsaft og 3 spiseskjeer olje i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
  4. 44. Varm opp 1 spiseskje olje i en stor non-stick panne på middels varme. Tilsett mais, poblanos, gul paprika og zucchini. Strø over salt og pepper. Sauter til grønnsakene er akkurat møre, ca. 6 til 7 minutter; hell over i en stor bolle. Tilsett ris, avocado, grønn løk, koriander og dressingen; vend godt slik at alt blir dekket. Smak til med salt og pepper.